Apparaten en accessoires
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 10min
10 porties
Ingrediënten
Volkorenbroodjes
-
gepelde walnoten50 g
-
water350 g
-
verse gist verkruimeld20 g
-
suiker1 snuifje
-
volkoren tarwebloem500 g
-
lijnzaad50 g
-
zonnebloempitten (optioneel)50 g
-
zout1 tl
Dip
-
kwark kaas150 g
-
avocado in stukken50 g
-
honing20 g
-
mosterd30 g
-
feta kaas in stukken150 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Opbouw
-
wortel in staafjes (5 cm)150 g
-
komkommer in staafjes (5 cm)150 g
-
rode paprika in staafjes (5 cm)150 g
-
gele paprika in staafjes (5 cm)150 g
-
selder in staafjes (5 cm)150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
423.8 mg
Eiwitten
18.7 g
Calorieën
1889.9 kJ /
451.7 kcal
Vetten
18 g
Vezels
16.8 g
Verzadigd vet
5.7 g
Koolhydraten
64.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cookidoo® Kids - Ik wil ook leren koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Taartje zonder koken met zalm en dille
1u. 15min
Vegan mini cheesecakes
4u. 30min
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Geen beoordelingen
Bananen powerballs
15min
Glazuur
5min
Poedersuiker
5min
Soja-bolognese met courgette noedels
50min
Kruiden en Cashew dip
8u. 10min
Confituur van ananas en gember
40min
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min
Sinaasappelconfituur met Campari
1u. 35min
Mousse van tonijn
10min